اگر حاج حیدر بهمنی این شیر دلاور خوزستانی ژست انقلابی نگیرد.پس چه کسانی باید ژست انقلابی بگیرند؟
آیت الله هاشمی رفسنجانی روزی از شهید بهشتی می پرسد:خسته نشدی از این همه تهمت هایی که به شما می زنند.
شهید بهشتی می گوید : آسیاب به نوبت ؛ نوبت به شما هم خواهد رسید.
این روزها در استان خوزستان خیلی ها عزم خود را برای تخریب نخبگان آغاز نموده اند.
تهمت های ناروا و بی پایه اساس؛ انتقادات بی رحمانه به سمت نیروهای انقلاب و بسیجیان جان بر کف به یک امر عادی تبدیل شده است.
مردی که رشادتها و تلاش های او در تاریخ صنعت حفاری و نفت ثبت شده است؛ امروز او را به انقلابی نبودن و صدها تهمت ناروای دیگر متهم می نماییم؟
آیا این انصاف است که در برخی از سایت های خبری و کانال های مجازی اینگونه نخبگان صنعت نفت و حفاری را تخریب نماییم؟: آقای مدیرعامل، لطفا دیگر ژست انقلابی نگیرید!
اگر حاج حیدر بهمنی این شیر دلاور خوزستانی ژست انقلابی نگیرد؛پس چه کسانی باید ژست انقلابی بگیرند؟
مگر می شود به همین راحتی رشادتهای حاج حیدر بهمنی را فراموش کنیم؟آیا یادتان رفته است که این بسیجی بی ادعا و همرزمانش چگونه چاه ۵۰ اهواز؛۲۳ کنگان ؛۲۴ نفت شهر و…….را به زانو درآورده اند؟
هرشهروندی می تواند با حفظ مقررات و موازین شرعی مسئولین نظام را نقد نماید؛اما نقد منصفانه با تخریب متفاوت است.
افتخار آفرینان صنعت نفت را تخریب نکنید:
مهندس حاج حیدر بهمنی در سال ۱۳۳۰ در شهرستان رامهرمز متولد گردید، وی پس از اتمام دوران ابتدایی و متوسطه،وارد دانشگاه صنعت نفت شد و موفق به اخذ مدرک کارشناسی در رشته مکانیک گردید.
مهندس بهمنی از سال ۱۳۵۲ بعنوان تکنسین ساخت مخازن تحت فشار پا به عرصه کار و صنعت گذاشت و از سال ۱۳۵۵ در بخش برنامه ریزی تعمیرات همکاری خود با شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب آغاز نمود. سپس در واحدهای مختلف این صنعت بعنوان رئیس خدمات سرچاهی، خدمات فنی چاه های نفت، معاونت بازسازی وزارت نفت بازسازی تاسیسات صدمه دیده از جنگ، معاون اداره کل بهره برداری، رئیس شرکت نفت منطقه اهواز و مارون، رئیس اداره کل مهندسی پروژه های نفت و گاز، رئیس اداره کل حفاری مناطق نفتخیزجنوب، معاون مدیرمناطق نتفخیزجنوب (عملیات ) فعالیت نمود.
با آغاز جنگ تحمیلی ضمن مشارکت در عرصه های مختلف جبهه و جنگ طی ماموریتی از سال ۱۳۵۹ بمدت ۳ سال بعنوان رئیس جهادسازندگی چند شهر استان خوزستان کار پشتیبانی جبهه های جنگ را بعهده داشت.
مهندس بهمنی از سال ۱۳۷۷ بعنوان مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران و از سال ۱۳۸۱ مدیرعامل شرکت کالای نفت لندن، و در سال ۱۳۸۳ مدیرعامل شرکت حفاری شمال و از سال ۱۳۸۴ تاکنون نیز بعنوان مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در عرصه صنعت نفت و گاز کشور فعالیت می نماید.
مهندس بهمنی در طول سالها خدمت خود در صنعت نفت کشور خدمات ارزنده ای را به این صنعت ارائه نمود که از مهمترین آنها می توان به مدیریت عملیات و مهار و کنترل فوران چاه های نفت جزایر مجنون عراق، مدیریت مهار و کنترل حریق چاه های نفت کشور کویت، مدیریت کنترل چاه شماره ۵۰ اهواز و مدیریت و کنترل فوران چاه گازی کنگان ۲۳ اشاره نمود.
رشادتهای حاج حیدربهمنی فراموش نشدنی است:
۸خرداد ماه سال ۱۳۸۹ یکی از روزهای تلخ صنعت نفت،تماسی فوری را از تهران به مقصد اهواز به ثبت رساند؛ تماسی که وزیر وقت نفت از مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران خواست تا آتش سرکش و عصیانگر چاه شماره ۲۴ نفت شهر را مهارکند. چاهی که در حین عملیات حفاری به کلاهک گازی برخورد می کرده و منفجر می شود و جهنم بزرگی را در نفت شهر به پا می کند.
نگرانی های زیست محیطی “همسایگان چاه های نفت” در قصرشیرین از یک سو و گسترش آتش سوزی چاه شماره ۲۴ نفت شهر از سویی دیگرتنها یک راه را برای مسئولان امر پیش رو گذاشت.
مهندس بسیجی که این مرتبه لباس رزم جبهه های جنگ را با لباس حفاری جابه جا کرده بود کار را شروع می کند و در مدت ۳۸ روز کوهی از آتش و دود را از پای در می آورد.
در یک رکورد تاریخی ، پس از ۳۸ روز تلاش شبانه روزی مهندسان و کارگران بسیجی صنعت نفت ، عملیات مهار آتش سوزی چاه شماره ۲۴ نفت شهر که با رمز «یا زهرا(س)» آغاز شده بود ، با موفقیت به پایان رسید و شعله های سرکش این چاه با همت دلاوران بسیجی صنعت نفت فروکش کرد.
پس از مهار چاه ۲۴ نفت شهر و به پاس سالها خدمت صادقانه در صنعت نفت فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سرلشکر پاسدارمحمد علی جعفری و اکثرمسئولان عالی رتبه نظام از مهندس حاج حیدر بهمنی تقدیر و تشکر می کنند.اما امروز متاسفانه سیل انتقادات و تهمت های ناروا به سمت حفار مرد ایران روانه شده است.
وی در سال ۷۶ بعنوان مهندس مکانیک نمونه از طرف انجمن مهندسین مکانیک کشور انتخاب و معرفی گردید. در سال ۱۳۸۰ بعنوان مدیرنمونه وزارت نفت انتخاب و در سال ۱۳۸۱ نیز مفتخر به دریافت مدال شجاعت از ریاست محترم جمهوری اسلامی گردید.
حاج حیدر بهمنی مرد روزهای سخت و بحرانی است،مردی که با رمز یازهرا (س)آتش عصیان را خاموش می کندتا آخرین نفس انقلابی خواهد ماند و به عنوان یک سرباز کوچک در رکاب مقام معظم رهبری به وظیفه خود عمل خواهد نمود.
بخشی از سوابق مهندس حاج حیدر بهمنی عبارت است از:
– معاونت بازسازی (تأسیسات صدمه دیده جنگی ) – وزارت نفت در زمان جنگ
– مدیر عامل شرکت نفت اهواز و مارون ۱۳۶۹-۱۳۷۶
-رئیس اداره کل مهندسی پروژه های نفت و گاز و رئیس اداره کل حفاری مناطق نفت خیز ۱۳۶۱-۱۳۷۶
– معاون مدیر مناطق نفت خیز جنوب (عملیات) ۱۳۷۶-۱۳۷۷
– مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران ۱۳۷۷-۱۳۸۱
– مدیرعامل شرکت کالای نفت لندن ۱۳۸۱-۱۳۸۳
– مدیرعامل شرکت حفاری شمال ۱۳۸۳-۱۳۸۴
– مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران ۱۳۸۴/۱۱/۹ تاکنون
– مدیر عملیات مهار اطفاء حریق چاههای نفت جزایر مجنون عراق ۱۳۶۲
– مدیرعملیات مهار و اطفاء حریق چاههای نفت دهلران ۱۳۶۹
– مدیر عملیات مهار و خاموش کردن چاههای نفت کشور کویت ۱۳۷۰
– مدیر عملیات خاموش کردن چاه شماره ۵۰ اهواز ۱۳۷۱
یادداشتی از رضا شیرالی
مدیر مسئول پایگاه خبری خوزستان سرافراز